حلوا ارده سنتی و صنعتی اردکان یزد

  • ۰
  • ۰


۱- تهیه شیره شکر: شرایط مانند تهیه حلوا ارده صنعتی است با این تفاوت که بریکس شربت به ۹۰-۹۳می رسد


۲- بهم زدن سفیده تخم مرغ و آب چوبک: در این مرحله برای حدود ۱۵۰کیلو حلوا، یک لیتر سـفیده تخـم مـرغ و ۲
لیتر آب چوبک که بریکسی حدود ۴-۵دارد( در یک همزن قوی بشدت همزده می شود تا حالـت خامـه ای پیـدا
کند


۳- افزودن سفیده تخم مرغ و آب چوبک زده شده: به شیره هایی که پـس ا ز دو سـاعت همـزدن، خنـک شـده اسـت،
صورت می گیرد. در این مرحله مقداری از آب شیره، تبخیر می گردد و شیره حالت شکنندگی پیدا می کند


۴- اختلاط ارده و شیره شکر سفید شده: اختلاط به نسبت مساوی در یک مخلوط کن نانوایی انجـام مـی شـود. ضـمن
مخلوط کردن، رشته های نخ مانندی در بافت حاصل می شود. در این نوع سعی می شود این نخها به نـوعی ناپدیـد
گردند )حل شوند.( بدین منظور دو نفر در طرفین مخلوط کن قرار گرفته و با تکان دادن آن این کـار را انجـام مـی
دهند. در حین اختلاط، پودر هل نیز به مخلوط کن اضافه می شود ) ۱۵۰گرم برای ۱۵۰کیلو حلوا


۵-بسته بندی حلوا: با دست و در ظرفهای پلاستیکی صورت می گیرد.

 

 


  • ۹۷/۰۸/۲۹
  • Raza Mazaheri

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی